Dé kaasboer van Zutphen, Apeldoorn en Deventer!

Bij de Kaasbaas bent u verzekerd van goede kazen, lekkere wijnen, serveertips en verstand van zaken. Wij zijn al 20 jaar kaaskenners in de regio Zutphen, Deventer en Apeldoorn.

Over de Kaasbaas-baas

Ik ben in 1996 begonnen met de Kaasbaas, nadat ik 16 jaar werkzaam was geweest als kok in diverse restaurants van verschillende niveaus. Als echte horeca-man heb ik de nodige kennis van onze producten, waardoor ik een mooi en kwalitatief hoogstaand assortiment heb kunnen samenstellen.

Mijn vrouw gaat over de administratieve kant van zaken. Daarnaast produceert zij onze huisgemaakte tapenades en diverse hapjes, zoals gevulde brie, geitenkaasrolletjes en nog heel veel meer.

Inmiddels zijn we niet alleen een extra collega, maar ook een extra wagen rijk. Harry Eekhuis en ik rijden met plezier in één van onze op zonne-energie gekoelde wagens en zorgen ervoor dat al uw kazen en delicatessen op tijd bij u op de stoep staan.

De duurzame bezorgdienst van de Kaasbaas

De lekkerste kazen bij u bezorgd? Geen probleem. Geef uw bestelling door en wij leveren alles bij u thuis of op de zaak. Onze levertijden zijn flexibel. Bij de Kaasbaas is (bijna) alles mogelijk in overleg.

We rijden met twee verkoopwagens die zijn uitgerust met zonnepanelen op het dak. Uw bestelling blijft zo goed beschermd en lekker koel op zonne-energie.

Heeft u vragen over ons assortiment? Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk het assortiment in onze webwinkel.